Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 28 травня 2016 р.

Під знаком любові та музики
" - А пісня  - це душа,
З усіх потреб  потреба.
Лиш  пісня в  серці  ширить  межі неба,
На крилах  сонце сяйво їй лиша.
Чим глибша  пісня, тим ясніш  душа"
І. драч
Поезія і музика виникли з одного джерела - з душі людини, з  глибинного світу її почуттів. Інакше хіба  могло б з'явитися  таке диво, як  пісня, та ще й лірична?  Радісна й журлива, сповнена  тривоги  і  мрій  про  щастя, вона  стала  постійним  супутником  людини.
                                
  26 травня у читальному залі Федорівської сільської бібліотеки відбулася зустріч з талановитими людьми полтавського краю. На гостини у бібліотечну світлицю завітали  відомий байкар Роман Котляр та поет - лірик, бард       Олексій Олексійович Онуфрієнко 
Поети - не лише пророки, а ще й чарівники. Вони створюють навколо тебе інший світ: казковий, містичний, яскравий  та  образний. Світ, де люди вміють відчувати, а слова означають дещо більше ніж  здавалось.
                              
Олексій Онуфрієнко -  це людина, яка випромінює щирістю  і  добротою, дуже  талановитий  поет - пісняр.
На зустрічі прозвучало багато пісень Олексія Олексійовича, усім присутнім  сподобався приємний голос, гарне виконання, змістовні пісні – бард заворожив присутніх вмілим виконанням.Олексій Онуфрієнко створив власний поетично - музичний світ, в який цікаво і приємно увійти читачеві,  не кожен поет-пісняр цим може похвалитися – написати на одному диханні вірші, які б були живими і хвилювали читача.
Поети розповіли  про свою творчість, перші вірші.Учасники літературного клубу з радістю спілкувалися з авторами, слухали їхні твори. Зустріч з поетами була щирою і неймовірно емоційною.  Слухачам сподобалася чудова поезія авторів, адже написана вона про них і для них.  Пісні  Олексія Онуфрієнка нагадали присутнім дитинство та юність, перше кохання. Всі твори Олексія Олексійовича  щирі, емоційні, проникливі,чуттєві

Зустрічі з талановитими людьми справили незабутні враження. Автори представили свою творчість для сільської громади. Все було досить цікаво і яскраво. Атмосфера була наповнена теплом, добротою, відмінним настроєм.                      
Слухаючи поезію у власному виконанні автора, хочеться погодитись із висловом французького поета Альфонса де Ламартіна про те, що «поезія – це найвеличніша форма, в яку може втілитися людська душа».

                       До нових зустрічей !

1 коментар:

  1. Дякую за добрі, щирі слова, за гостинність та незабутню атмосферу.
    Нові гості вже готуються до Федорівки, чекайте!
    До зустрічі!

    ВідповістиВидалити