Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 12 жовтня 2018 р.

                            Флешмоб
           «Хай в серці кожної людини 
                  живе любов до Батьківщини»                  
14 жовтня Україна відзначає три славетних свята – День українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька козаків, козацтво – слава України, а сучасні наші воїни, солдати – гордість і надія нашої держави.
День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці – ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.
Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя тисячі патріотів. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!
                  
12 жовтня 2018 року  на площі перед сільським будинком культури було проведено флешмоб «Хай в серці кожної людини живе любов до Батьківщини»



 Ініціаторами проведення  якого стали  сільська бібліотека та будинок культури на пропозицію провести патріотичний флешмоб відгукнулися учні Федрівського НВК, вони вітали тих, хто захищає їх щасливе дитинство простими, але щирими словами. Даний  захід  мав на меті   формувати в учнів розуміння єдності та цілісності України, готовність служити Батьківщині своєю працею та стати на захист державних інтересів країни,вшанувати пам’ять героїв АТО, виховувати патріотичну свідомість,розвивати бажання стати гідними громадянами України.
                  
Вітаємо зі  святом всіх українців, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників! Міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу!  У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні.
            І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!



Немає коментарів:

Дописати коментар