Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 7 березня 2019 р.

       Літературно-музична кавярня
   " Весна, кохання, квіти й жінка"
Після холодних зимових днів, з ледь відчутним весняним подихом і першими сонячними променями, приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
По-справжньому подих весни відчули гості незвичайного дійства, яке відбулося у Федорівській сільській бібліотеці.
Напередодні свята для представниць прекрасної половини людства тут відкрилися двері літературно-музичної кав’ярні «Весна, кохання, квіти й жінка». Чутливо і з емоційним забарвленням у затишній читальній залі сільської бібліотеки пройшов спільний захід з сільським Будинком культури
Розпочалося свято з традиційних поздоровлень. З найніжнішим святом весни всіх присутніх привітали ведучі Алла Павленко та Людмила Моторна.
                            
До уваги жінок була представлена насичена літературно-музична програма. Найтепліші слова привітань та щирі побажання для всіх жінок лунали продовж усього  заходу.
Різноманітні розважальні конкурси та ігри підняли настрій всім учасникам свята. Жінки  брали участь у веселих конкурсах, іграх, де проявили свою ерудованість, оригінальність мислення та почуття гумору.
Цікавою та емоційною видалась гра – забава Капелюх, жартівливе   «читання думок».



Жінка – це одвічний біль і одвічна втіха. Вона може перевернути життя із пекла на рай. Від неї іноді залежить дуже багато в житті.
Бути справжньою жінкою – велике мистецтво. Як це зробити, як домогтися того, щоб бути завжди бажаною, коханою, єдиною і неповторною?
Тому  на згадку про захід та з нагоди жіночого свята всі присутні отримали жартівливі буклети – інструкції «Мистецтво бути – ЖІНКОЮ»
Також  була проведена акція  «Дерево бажань», на якому всі бажаючі залишили свої найкращі побажання.


Окрасою заходу стали пісні  у виконанні  всіх присутніх  про весну, жінок, кохання та попурі українських пісень
Свято перейшло в невимушену розмову де самі глядачі читали свої улюблені поетичні твори про кохання, материнство, природу. Зустріч закінчилася задушевною бесідою за філіжанкою кави
                           
Всі отримали море позитивних емоцій і поринули в атмосферу свята найчарівнішої, найвродливішої, найдобрішої половини людства. Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок.
Тож нехай ця весна принесе Вам, дорогі жінки, радість життя, відчуття оновленості, оптимізму та впевненості у прийдешньому дні.

Немає коментарів:

Дописати коментар