Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 5 березня 2019 р.

     
 «Натхнення» - об’єднує небайдужих
Гармонійно, душевно, весело  і творчо зустрів свій  маленький ювілей,  три роки з дня заснування,  літературно – мистецький клуб «Натхнення» організований спільно Федорівською сільською бібліотекою та сільським Будинком культури
                       
Є календар, і  є дати. Не кожна з них – ювілейна. Та якщо така надходить, то дуже швидко. От, здається, лише вчора  відбулося перше засідання,  та незогледілися, як уже збігло три роки. Невдовзі  клубна діяльність розпочне новий впевнений виток, а наразі – ювілей.
Три роки тому у березні літературно – мистецький клуб «Натхнення» об’єднав федорівчанок  захоплених красою художнього слова і безмежними можливостями мистецтва.
                         
Розпочалося свято  вітальним словом ведучих  Людмили Моторної та Алли Павленко, які привітали учасниць клубу «Натхнення» з його ювілеєм. У своєму виступі вони також зазначили, що спілкування у клубі – це чудова можливість поділитись своїми знаннями і враженнями, відпочити душею, знайти розраду від повсякденних одноманітних справ та турбот,  висловили слова вдячності усім учасникам клубу за співпрацю,  за ініціативність і небайдужість.
         
    А далі ведучі заходу запросили присутніх поринути у світ спогадів. Розгорнута картина клубної роботи, віддзеркалена у фото та відео презентаціях , що демонструвалась на великому екрані, розкрила широчінь тематики заходів та різноманіття форм їх проведення. Вир емоцій панував у залі, пригадалися спільні подорожі  у  світ прекрасного , святкування, творчі зустрічі та майстер  класи.  Протягом всього заходу звучали  вітання, щирі спогади, добрі відгуки та побажання подальшого процвітання клубу.
      Невимушена розмова за чашкою чаю з  шматочком смачного торта – свято тривало, і «одноклубниці» не поспішали розходитися…
«Натхнення»» об’єднує, адже завдяки  літературно – мистецькому клубу хтось знайшов себе і своє покликання, хтось навчився по-новому дивитися на світ, хтось зустрів друзів та однодумців, а хтось відкрив місце, де розуміють і підтримають.
Захід добігав кінця. Піднесений настрій панував у залі. Адже як приємно святкувати та розважатися всім разом у дружньому колі!
                       
        Зі святом колежанки!

Немає коментарів:

Дописати коментар