Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 18 червня 2019 р.

                                                   Квест - гра

     «У пошуках кулінарного скарбу»
18 червня відбулося чергове засідання літературно – мистецького клубу «Натхнення». Для того, щоб воно запам’яталось, і не було схожим на інші, організатори  провели квест-гру «У пошуках кулінарного скарбу». 

                           

 Завданням квесту було розслідувати справу про викрадення старовинного кулінарного рецепта.  На початку учасників  зібрали в холі сільського будинку культури, де ознайомили з умовами квест-гри, тематичною книжковою виставкою та листом від «загадкового злочинця», в якому був вказаний перший пункт призначення детективного розслідування.

Квест розпочався! В ході розслідування учасники з'єднували країну та її національну страву, за описом; знаходили зайві слова в рецепті та складали ключову фразу, яка вказувала на наступний пункт призначення; 
                        

                        
 розшифровували таємні листи; за допомогою шифрограми відгадували загадки, проявивши при цьому свою кмітливість, спритність та увагу.

За кожне розв’язане завдання пошуковці отримували елемент пазлу, з якого наприкінці розслідування склали картину. Ця картина мала вказати на місце, де знаходився рецепт.

Так за допомогою вирішення цілої низки логічних завдань «детективам із клубу «Натхнення»» вдалося розплутати цей «клубок» і знайти чарівну скриньку  зі старовинним рецептом.
                           


Було дуже весело, цікаво, пізнавально і захоплююче. Всі отримали масу позитивних емоцій і висловили надію на участь в таких квестах на різні теми і далі.

Немає коментарів:

Дописати коментар