Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 1 червня 2019 р.

           «Острів читання на планеті Літо».
Весело сьогодні, радісно у нас! Перший літній день розпочинається з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей, свята, яке нагадує дорослим, що треба більше  піклуватися про дітей, уважніше ставитися до проблем маленької людини. Оскільки цей день співпадає з початком літніх канікул, то й хочеться створити особливу, радісну атмосферу для своїх маленьких користувачів. Цього дня в нашій Федорівській сільській  бібліотеці відбулось святкове дійство під гаслом                                                                      «Хочемо, щоб ваше літо було  книгами зігріте».              
                 
 Бібліотекар разом із директором сільського будинку культури підготували розважальну програму, головною і найцікавішою складовою якої стала літературна галявина під назвою «Острів читання на планеті Літо».
На цей захід завітали учні Федорівського НВК ,які відпочивають у пришкільному таборі з денним перебуванням «Дельфін».  Зі словами привітання до дітей звернулась бібліотекар сільської бібліотеки, яка нагадала дітям, щоб вони  влітку не забували про бібліотеку, обов’язково читали, і тоді літні канікули пройдуть цікаво і пізнавально.
                     
Ведучі заходу, Алла Павленко та Людмила Моторна  провели для маленьких гостей чимало конкурсів і вікторин, в яких діти мали змогу перевірити свої знання і кмітливість. Та яке ж свято обійдеться без ігор і розваг? Дітлахи «саджали картоплю»,та «мили підлогу», грали в інші веселі ігри. Нудьгувати було ніколи, адже для кожної дитини знайшлась цікава
справа: одні малювали на асфальті улюблених казкових героїв, інші, сидячи на галявині, розглядали новенькі книжки і журнали, які із задоволенням взяли додому.
Приємно, що діти отримали море задоволення і незабутніх вражень. Було багато радісних посмішок, протягом всього заходу панувала атмосфера гарного настрою. Таким і має бути свято.
                 
1 червня в читальному залі  бібліотеки розпочала роботу книжкова виставка «Літо, море, пляж, яку книжку взяти в багаж». На цій виставці експонуються книжкові новинки, які вам неодмінно захочеться прочитати.
Зі святом, шановні друзі! Бажаємо гарного відпочинку з хорошими книгами!

Немає коментарів:

Дописати коментар