Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 14 червня 2019 р.

                  Спортивне свято

   «Веселі старти»
                   
У рамках програми літніх розваг  Федорівська сільська бібліотека спільно із сільським будинком культури провела веселі  спортивні ігри «Скільки сонця, скільки світла нам дарує красне літо» для відпочиваючих у таборі з денним перебуванням «Дельфін» Федорівського НВК. «Нам пігулки і мікстуру заміняє фізкультура», – саме під таким гаслом   5 червня відбулися веселі літні змагання.

                    
Ведучі заходу  запропонували дітям низку цікавих розваг: «Ріпка», «Модельєр», «Влуч у ціль», «Коло друзів», «Садіння картоплі», «Переправа» ін. Дітлахи захоплено брали участь у розважально-спортивних іграх. А допомагали ведучим розважати та були капітанами команд веселі  мультяшні герої Нюша та Крош. На заході  панувала атмосфера веселощів та радості.
                   

                  

                  
Головна мета змагань - залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя
               

               
Під час змагань діти показали, що вміють  долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.
              

Змагання пройшли у дружелюбній атмосфері, учасники завзято боролися за перемогу у кожній естафеті, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги.  

Немає коментарів:

Дописати коментар