Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 22 липня 2016 р.

                       Літературні зустрічі
12 липня у нашій бібліотеці відбулася онлайн - зустріч з  майстром  журналістики, співробітником декількох друкованих видань, капітаном команди  " Що? Де? Коли?", яка  вперше в повному складі стала  володарями червоних піджаків і титулу "Безсмертних"   Михайлом  Смирновим
                                     
Та учасниками літературно-мистецького клубу " Натхнення"



На зустрічі був присутній майстер слова, відомий полтавський байкар, поважний гість і добрий друг нашої бібліотеки Роман Котляр, який і познайомив нас із цікавою особистістю Михайлом Юрійовичем

                                      



Найбільше досягнення людства – це її мова, а найкраща форма роботи бібліотеки – це живе спілкування, зустрічі з цікавими людьми.
 Онлайн - зустріч проходила в теплій і дружній атмосфері, до гостя було багато різних запитань, на які Михайло Юрійович цікаво і змістовно відповідав. Непомітно промайнула година спілкування залишивши по собі теплі спогади.

 Вже стало доброю традицією запрошувати поетів, письменників, співаків на гостини до нашої літературної вітальні. Ми радіємо з того, що список гостей нашої книгозбірні і нашого мальовничого села Федорівка  поповнюється новими іменами та цікавими людьми, які стають нашими друзями.

      До нових цікавих зустрічей!



4 коментарі:

  1. У Федорівській сільській бібліотеці отримуєш стільки позитиву, щирості та добра, що хочеться навідуватись туди знову й знову.
    Михайло Смірнов - цікава особистість. Він розповідав як про "Що? Де? Коли?", так і, скажімо, ділився рецептами солених огірків. :)
    І надалі запрошуватиму до Федорівки - або особисто, або онлайн - цікавих людей.
    Дякую, бібліотеко, дякую, Алло та всі інші!
    З повагою, Роман Котляр.

    ВідповістиВидалити