Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 9 червня 2020 р.

             Бібліотека – територія дружби
             Можливо, це свято для когось стане гарним приводом для того, щоб знову, через якийсь час, зателефонувати або написати старим добрим друзям, а потім зібратися галасливою дружною компанією і поділитися хорошими новинами і приємними спогадами.             
           Міжнародний день друзів у всьому світі відзначається щорічно 9 червня. Це свято зародилося в США ще в 1935 році. Свято було встановлено для того, щоб нагадувати людям, як важливо мати друзів, які можуть вас підтримати в важку хвилину. 
             Кажуть, що хороших друзів не буває багато, їх можна порахувати на пальцях однієї руки. Справжня дружба чомусь вважається вкрай рідкісним явищем. Тому дружбу треба цінити завжди.  
Ми часто приділяємо увагу абсолютно незначним речам, не помічаючи тих, хто оточує нас, а саме вони є справжньою цінністю. Дружба між людьми буває самою різною і зовсім не обов’язково підтримувати щоденний контакт, та це і не потрібно. Потрібна звичайна ж увага, якою ми можемо з легкістю поділитися.
Наша сільська бібліотека дорожить не лише книгами, а і своїми користувачами. Ми намагаємось зацікавлювати наших відвідувачів новими книгами, різноманітними книжковими виставками, флешмобами, цікавими, культурними та змістовними заходами.     Шановні користувачі нашої бібліотеки, ми вітаємо всіх вас з прерасним святом друзів! Бажаємо Вам всіх благ і нехай Ваша дружба з роками міцніє і ніколи не пропадає!
                                       Зі святом Вас, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар