Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 25 грудня 2014 р.


Як зустріти Новий 2015 рік?
2015 рік згідно зі східним календарем буде проходити під заступництвом Кози. Та не простої, а дерев’яної. Розпочнеться рік Дерев’яної Кози 19 лютого 2015 року і триватиме до 7 лютого 2016 року. Слід віддати належне цій тварині, вона може бути як доброю, ласкавою, так і шкідливою, злопам’ятною. Отже рік має бути вельми веселий в плані несподіванок і різких змін з боку фортуни.
Характеристики року Кози тісно пов’язані з характером цієї тварини. Коза досить норовлива тварина. Вона любить, щоб до неї ставилися з належною повагою і розумінням. І взагалі не сприймає, якщо хтось робить що-небудь їй наперекір. Тому, якщо ви хочете, щоб у новому році у вас все було добре, вам необхідно знати, що любить цей східний символ.
Основний колір, який цього року буде приносити удачу – яскраво-синій. Будь-які відтінки синього, від ніжно-блакитного до синяво-чорного, теж підійдуть. Але в найвідповідальніші моменти свого життя краще віддавайте перевагу справжньому глибокому синьому кольору. Він матиме особливу силу і привабливість.
Яким буде рік Кози залежить повністю від вас. Якщо ви людина відкрита, але не нав’язлива, якщо ви вмієте бути наполегливим, навіть трохи настирним, то для вас наступаючий рік буде досить успішним.


Як потрібно зустрічати Новий 2015 рік Кози
За словами астрологів і східних мудреців, рік Синьої Кози принесе щастя абсолютно всім Знакам Зодіаку. У східній культурі існує повір’я, що Коза має здатність читати думки людей і обов’язково виконує найпотаємніші мрії кожної людини, але тільки якщо ми дійсно цього гідні.
Щоб задобрити майбутню покровительку і правильно зустріти 2015 рік, потрібно згадати, якими рисами характеру володіє ця тварина. Коза славиться своєю добродушністю, умінням уживатися в компанії своїх побратимів і веселою вдачею. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що 2015 рік потрібно зустрічати або в сімейному колі, або в компанії дійсно близьких по духу друзів.




Як прикрасити будинок на Новий 2015 рік Кози
Прикрашання будинку до Нового року є не тільки одним із способів налаштуватися на святковий лад, але і можливістю задобрити Вищі сили. Кожен покровитель року володіє своїм власним забарвленням і стихією. Коза в 2015 році буде пофарбована в синьо-зелену кольорову гаму, а керувати нею буде стихія Дерево. Відповідно, сприятливу енергію принесуть дерев’яні прикраси, а також аксесуари в синьо-зелених тонах.
Найголовнішою окрасою будинку на Новий рік є, звичайно ж, ялинка. Наряджати ялинку в 2015 році можна різними способами, однак, в самому центрі обов’язково потрібно повісити іграшку або фігурку винуватиці торжества – Кози. Що стосується загального оформлення, то можна нарядити ялинку традиційним способом, підібравши підходящі кулі синіх або зелених відтінків. Також сприятливими новорічними кольорами є сріблясті, золотисті та червоні відтінки. Вважається, що срібний колір приносить здоров’я, золотий – достаток, а червоний – любов.

Що подарувати на Новий 2015 рік Кози
Який же Новий рік без подарунків, подарунки під ялинкою люблять знаходити і діти, і дорослі. Замислюючись, чим здивувати своїх рідних і близьких, потрібно враховувати не тільки їх побажання, але і символ наступаючого року. У рік Кози жінок можна побалувати ювелірними прикрасами з такими каменями як онікс або аквамарин, саме ці камені символізують знак Кози.
Прекрасним подарунком стане будь-яка дерев’яна біжутерія, бо стихія знаку – Дерево. Близьким людям можна подарувати кулони у формі кози або овечки.




Немає коментарів:

Дописати коментар