Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 22 квітня 2015 р.


                      «Найкращий читач району – 2015» Саме таке звання виборювали кращі читачі з бібліотек Карлівського району, учні 6-7 класів під час ІІ етапу конкурсу «Найкращий читач Полтавщини – 2015». Мета Конкурсу – залучення дітей до читання, вироблення навичок самостійної роботи з книгою, популяризація найкращих надбань української та світової літератури.
Перший етап Конкурсу пройшов у всіх сільських бібліотеках району, які обслуговують дітей. Переможці І етапу змагалися за право називатися «Найкращий читач району – 2015» у ІІ етапі.

Нашу Федорівську сільську бібліотеку представляли переможці І етапу: Комишан Єлизавета ,учениця 6 класу та  Красільнік Анна ,учениця 7 класу
ІІ етап Конкурсу проходив у районній дитячій бібліотеці. Підтримати конкурсантів прийшли друзі, бібліотекарі сільських та шкільних бібліотек. Учасники конкурсу є постійними читачами, мають сталі інтереси та беруть активну участь у житті бібліотек району.
Переможцями ІІ етапу Конкурсу стали Олександра Дубовик, учениця 6 класу Карлівської ЗОШ № 4, та Богдан Марченко, учень7 класу, Карлівської ЗОШ №3, які продовжать боротьбу у ІІІ етапі Конкурсу за звання «Кращий читач Полтавщини – 2015» у м.Полтава.
Конкурсанти виявили неабияку фантазію та творчі здібності. Учасники конкурсу декламували свої улюблені вірші, читали власну поезію, проявили і танцювальні та вокальні здібності тому,що активні читачі мають різносторонні захоплення

Оцінювало конкурсантів компетентне журі. Захід пройшов у дружній та теплій атмосфері, де немає переможців та переможених тому, що всі дуже люблять книгу .Приємно констатувати, що в нас є багато дітей, які поряд з комп’ютером та телебаченням, цікавляться книгами. 


Книга — неоціненний скарб, подарований попередніми поколіннями. У чарівний світ відкритої книги вхід доступний кожному. Тож не лінуйтеся читати, розширювати свій кругозір, вчитись у книг добру та справедливості і неодмінно станете справжньою Людиною з великої літери. Адже книга — це запорука успіху!
                                 До нових зустрічей!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар