Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 22 квітня 2015 р.

В долонях Всесвіту - Земля
До Всесвітнього дня довкілля в бібліотеці для користувачів відбулась година цікавих повідомлень «В долонях Всесвіту - Земля». Бібліотекар розповіла про значення води для людей, тварин та рослин на планеті Земля, про чисте повітря, а саме головне - про енергоресурси та їх економне використання. Присутні взяли активну участь в обговоренні проблеми навколишнього середовища. Тенденції останніх десятиліть переконують, що сучасний світ опинився на межі катастрофи планетарного масштабу.
Всесвітній День Довкілля дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо. Дає можливість уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.

А для найменших користувачів бібліотеки була проведена еко-мандрівка " Екологічний світлофор", де учасники відповідали на екологічні запитання, грали у веселу гру "Світлофора".
 
   Також була оформлена книжкова виставка «Природа – наш спільний дім», пропонуючи документи за розділами: «Екологія - право на життя», «У гармонії з природою», «Гарячі точки екологічних проблем».
 
Земля - не рабиня наша, а мати.
Сонце - не вітчим, а рідний батько.
Ліси - наші брати, річки - сестри. 

Дощі, вітри, сніги - добрі гості.
А ми на своїй планеті - не тимчасові мешканці, 
а мудрі господарі. В. Симоненко

Немає коментарів:

Дописати коментар