Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 12 червня 2015 р.


" Щоб сонце світило дітям, 
                          а діти всміхались йому"
Країна дитинства – країна казкова.
І часто дорослих вона вабить знову,
І часто дорослі літають у мріях,
Вернутись в дитинство живе в них надія.
Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод, нових знайомств та зустрічей.

А щоб діти не сумували, а провели літо цікаво й змістовно, наш книгозбірня підготувала для них безліч заходів, що будуть проводитись в стінах бібліотеки протягом канікул. Сьогодні стартував перший захід - свято дитинства “Країна дитинства – країна мрій”.
Читачі з азартом взяли участь у бліц-турнірі «Казкова мозаїка», наперебій відповідаючи на питання вікторин та конкурсів, відгадуючи імена казкових героїв, показали свою начитаність та ерудицію на «Хвилинці ерудита».,.
Діти з цікавістю познайомилися з книгами, які були представлені на виставці “Книжкова планета дитинства” та обрали книгу для читання.



До нових зустрічей у бібілотеці  !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар