Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 18 червня 2015 р.

                          Веселі змагання у бібліотеці
            " До здоров'я - кроком руш!"
Всі ми знаємо, що рух - це життя. З моменту як народилася дитина, мама займається з нею зарядкою та гімнастикою. Дуже корисно дітям і дорослим виконувати ранкову зарядку, бігати вранці доріжками парку чи стадіону, виконувати вправи на розвиток таких якостей як сила, гнучкість, спритність. Недарма кажуть: ”В здоровому тілі - здоровий дух!”. Спорт – це невід’ємна умова розвитку здорового суспільства. Фізкультура і спорт - це потужна сила,яка зближує людей, дарує радість спілкування, здоров’я.
12 червня, в нашій сільській бібліотеці бібліотеці  пройшли веселі змагання – розвага ”Спритні, сильні та веселі”. Мета заходу – вдосконалювати фізичні вміння й навички дітей, пропагувати здоровий спосіб життя, виховувати любов до фізкультури і спорту, взаємодопомогу,дружбу, любов до книги та читання
Учасниками заходу стали учні Федорівської ЗОШ, які відпочивають у пришкільному таборі " Дельфін"
В читальній залі бібліотеки для дітей розпочалися змагання. У ході змагань школярі ділилися своїми знаннями про здоровий спосіб життя,змагалися. Діти розповідали вірші про спорт , здоров’я, демонстрували свою спритність,швидкість, згуртованість. Малеча прийняла активну участь у вікторині”Спорт-знайка”, під час якої згадали прислів’я, загадки про спорт і спортивні ігри. 

В комп’ютерній залі присутні передивились мультфільми про заняття фізкультурою

Немає коментарів:

Дописати коментар