Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 18 листопада 2016 р.


Презентація збірки гуморесок " Два куми"
Якова Купінського

 18 листопада у читальному залі Федорівської сільської бібліотеки відбулася  презентація збірки гуморесок " Два куми" Якова Купінського,талановитого, щирого, відкритого  до спілкування літератора Полтавщини.. Користувачі  та учасники літературно - мистецького клубу " Натхнення" мали честь бути одними з перших, хто познайомився з новою збіркою і привітати автора з  дебютом гумористичного видання.
 Презентація відбувалася за участі автора, Яків Аронович познайомив усіх присутніх зі своєю збіркою, розповів про історію її створення.  Наголосив, що до збірки увійшли гуморески, які є результатом спостережень за навколишньою дійсністю. Частина ситуацій, що траплялися в житті , самі  просилися  на папір. Тому він  не міг  пройти поз такі  кумедні, а часом і повчальні моменти.

У творчої людини є  велике щастя - це народження  нового твору: вірша, гуморески, оповідання чи  маленької  мініатюри. Тоді прискорено  бється  серце, душу  переповнюють незвичні  хвилювання, зникає  весь  світ, і думки шикуються  в ритмічні  строфи. Звідки  вони  беруться? Хто їх  надиктовує? Як  дізнатись? Це - одна з найбільших таємниць свідомості. З упевненістю  можна  сказати, що  нічого  вищого  за  щастя  творення  для  справжнього  поета  чи  прозаїка  немає,  як  і  для  митця  в  будь - якій  іншій  творчій царині.


Захід  пройшов тепло і душевно. Обстановка була настільки невимушеною, що складалося враження, ніби це зустріч давніх  друзів.

1 коментар:

  1. Вітаю, друзі! Окремо вітаю свого друга і колегу Якова Купінського.
    Дійсно, зустрілися давні друзі. На жаль, не зміг бути присутнім на заході, затримався у Черкасах.
    До нових зустрічей!
    Хто хоча б двічі приїжджає до Федорівської бібліотеки, стає своїм. Яків завітав вдруге.
    Сподіваюсь, незабаром ми з Олексієм Онуфрієнком будемо супроводжувати відому поетесу Інну Дідик-Скнарську.
    Чекає зустрічі онлайн чудовий, дивовижний поет з Москви Ян Бруштейн, друг Михайла Смірнова.
    З повагою, ваш Роман Котляр.

    ВідповістиВидалити