Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 11 жовтня 2017 р.

         «Свято рідного села,  
                     в морі радості й тепла…»
                     Свято села у Федорівці вдалося на славу!
У суботу, 7 жовтня в  обідню пору  біля сільського Будинку культури  весело та гучно зібрались місцеві жителі  від старого до малого та гості .
 Свято  розпочалось  концертною програмою учасників художньої самодіяльності місцевого Будинку культури: Юлія Ляполта, Ганна Бенько, Олександр Колордка, Світлана Марченко, Світлана Гаврилко, Тетяна Заплава, Тамара Лакізюк, Руслана Радько, Юрій Чердак та гуморист —дебютант  Євген Броновський, які радували всіх присутніх піснями, жартами, і дарували хороший настрій.  Також були запрошені гурт «Водограй» з Верхньої Ланни, жіночий колектив з Нижньої Ланни (керівник Михайло Іванов)  та  Олександр Штанько з Попівки.
    Ведучі  Алла Павленко та  Людмила Моторна запросили до слова сільського голову Віктора Володимировича Борисенка, який привітав усіх присутніх із святом, подякував, що зібралось так багато глядачів місцевих та із сусідніх сіл, побажав усім міцного здоров’я, радості та добробуту.
     У цей день на свято прибули поважні гості – настоятель Федорівської Благовіщенської церкви священник Дмитрій, депутат обласної ради Юрій Тимоха, депутат районної ради, директор ТОВ ім. А.Л. Фисуна, директор ТОВ «Авангард 1» Олег Крутипорох,
  Ми віримо, що наше село народилося під щасливим сузір’ям, яке оберігає нас довгі роки. А кожна зірка у цьому сузір’ї — це ми  жителі села Федорівка! Тому вшановуючи кращих із кращих на імпровізованому сузір’ї спалахували нові зірки: в честь села зірки — « Єдності» та «Духовності», на честь школи зірка — «Мудрості», також запалили зірки — «Малюк – 2017», «Довголіття», « Сімейне тепло», « Кохання», « Взаєморозуміння», « Гордість Федорівки», «Хліборобська слава», « Небайдужі люди», « Милосердя», «Оперативне інформування» та інші. А ще до зірок додалися щирі вітання, задушевні пісні та  гарні  подарунки, спонсорами яких виступило ТОВ «Федорівка і К».
Також було підведено  підсумки огляду садиб і вулиць. Критеріями   даного  конкурсу  стали  охайність та  креативність.  
На  святі  села  кожен знайшов собі розвагу: діти стрибали на батуті, каталися на надувних гірках, цікаво та весело проводили час із аніматорами, випробовували себе в спортивних  іграх. Спонсорами дитячих розваг виступило приватне підприємство «Ланна-Агро».
 


 А дорослі з  захопленням  розглядали  виставку  робіт  місцевих  майстринь Ольги Борисенко та Анни Каленіченко, та смакували   шашликами, пиріжками, кашою, варениками, тістечками, що вміло приготували  шеф-кухарі.  Ввечері  задушевними  піснями зі сцени Будинку  культури  вітав  легендарний гурт «Краяни», спонсором їх виступу був Агропомисловий комплекс «Докучаєвські чорноземи».
Окрасою свята в нічному небі став феєрверк, подарований приватним підприємцем Валерієм Петренком.
Щиро вдячні всім,  жителям села за теплу атмосферу, активну участь у святкуванні, а спонсорам – за фінансову та організаційну підтримку. Це свято вже стало гарною традицією, яка збирає у дружнє коло всіх односельчан.
Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини на свято рідного села  Федорівка!






Немає коментарів:

Дописати коментар