Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 5 травня 2018 р.

       Театр – це неповторна магія…
                   
Театр. Скільки разів протягом ХХ сторіччя люди пророчили смерть одному з найстарших художніх жанрів... Казали, що кіно, телебачення та Інтернет прирекли театр на занепад і забуття... А він все живий і навіть часто дивує і радує глядачів авангардними експериментами та класичними традиціями.  Театр допомагає осягнути в чому сутність нашої національної культури та «загадкової слов’янської душі» і відкриває очі на мистецькі досягнення інших народів і культур.
Відвідування театру – завжди свято. З ним пов'язані радість, веселощі, яскраві та незабутні враження, нові почуття.  Це розвага, яка відволікає людину від повсякденних турбот та негараздів, надає потужний емоційний заряд. Театр також впливає на спосіб мислення особистості й сприяє розширенню її кругозору.
                 

 4 травня 2018 року колежанки літературно-мистецького клубу  «Натхнення» здійснили незабутню подорож до Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Гоголя, де мали можливість переглянути музичну комедію «Кайдашева сім’я». (Авторська інсценізація за творами Івана Нечуй-Левицького та тексти пісень — Ольги Коваленко.  Оригінальна музика  композитора  заслуженого  діяча  мистецтв України Юрія  Алжнєва
 Режисер - заслужений діяч мистецтв України Владислав Шевченко)
                    
 Вистава динамічна, жива, енергійна, винахідлива. Режисерська робота бездоганна. Сценографія чудова і дуже дотепно використана. Акторські роботи сподобалися фактично всі, тому важко когось виділити
                      
Члени літературно – мистецького клубу «Натхнення» висловлюють щиру подяку своїй колежанці Шевченко Наталії за сприяння в організації відвідування театру. 

Немає коментарів:

Дописати коментар