Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 25 грудня 2018 р.

Skype – зустріч у бібліотеці
                                   Поезія – це той дзвінкий струмок,
                                                         Що витікає з надр душі твоєї,
                                                         Це мрії у тлумаченні думок,
                                                         Що з вірою вселяються в надію!
  Хтось з великих сказав, що коли у календарі немає нічого, а душа прагне свята, то потрібно придумати маленьке свято і відзначити його. Саме таке свято для душі й зібрало 21 грудня у стінах Федорівської сільської бібліотеки шанувальників поетичного слова, зокрема творчості поета байкаря Романа Котляра. Оскільки Роман Юхимович з родиною на даний час проживає в Черкасах то зустріч проходила онлайн. У скайп спілкуванні взяла участь  дружина Роман - Аліса, яка також є творчою особистістю. 
                 
Разом вони презентували свою нову збірку ліричних поезій «Какое счастье ты на свете есть!»

Творчу зустріч розпочала бібліотекар Алла Павленко, яка й представила глядачам поважних гостей заходу.
Любителі поетичного слова, які зібралися у сільській бібліотеці, мали нагоду насолодитися віршами у виконанні авторів. Присутні відмітили поєднання глибокої ліричності та вишуканості, художню образність поезій, органічне переплетіння любові до жінки чи чоловіка у новій збірці авторів.
Поет – байкар  Роман Котляр захопив усіх власними поетичними побутовими замальовками. Його життєві, іронічні, гумористичні вірші зривали хвилі оплесків вдячних слухачів.

Пані Аліса полонила присутніх, читанням ліричної поезії, яку вдало поєднувала із віршами для дітей та веселими випадками із життя. Адже вона працює вихователем у дитячому садку , і ці віршики часто стають у  пригоді, вона вважає, така неординарність під час проведення занять тільки зближує з вихованцями.
Питань до гостей було так багато, що довелося тут-таки домовлятися про нову зустріч, – на цю пропозицію Аліса та Роман охоче пристали. Тож сподіваємося, що незабаром прекрасні автори ще не раз побачяться із відданими шанувальниками в стінах нашої бібліотеки.

 В кінці зустрічі присутні побажали авторам найголовнішого, на мій погляд – бачити в житті більше позитиву, творити добро і вірити в добро. Життя таке складне, непросте, проте, можливість сприймати «плюси» саме на фоні «мінусів», а не навпаки, суттєво змінить наше життя і ставлення до нього.

                     До нових  зустрічей!






1 коментар: