Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 21 серпня 2019 р.

                    У   Федорівці обирали
             "Міні – міс Федорівка 2019"         
                          
Сцена перед сільським будинком культури у Федорівці 17 серпня перетворилася на справжній модельний подіум. За титул «Міні-міс Федорівка 2019» змагалося 9 юних і талановитих учасниць конкурсу краси. Всі дівчатка дуже красиві, розумні, креативні. Юні красуні проявили чудеса стійкості і цілеспрямованості, вразили своїми талантами і здібностями. Найменшій учасниці конкурсу 4 роки, найстаршій – 10. Не можна було не помітити хвилювання, безмежну радість і щастя в дитячих очах до, після і під час виступів.
                 
Маленькі міс граційно дефілювали у красивих сукнях, демонстрували колорит українського одягу і вражали журі та публіку талантами. У програмі було кілька конкурсних завдань.
                                         
                            
Розпочали конкурс із дефіле і представлення учасниць. Юні леді розповідали про себе, свої хобі та мрії. Яскравим і артистичним видався конкурс «Зорепад талантів». Учасниці співали, танцювали, декламували вірші 
                   
     Безумовно, усі дівчатка показали себе надзвичайно талановитими. Феєрично пройшов конкурс «Мода в стилі Авангард», юні леді демонстрували оригінальні сукні з підручних матеріалів: газет, пакетів, пластику, дисків і т.д. 
                    
                               
               
      Вишукане дефіле у стилі королівського балу стало завершальним конкурсом заходу. 
                 

                 
           Оцінювало дівчаток кваліфіковане журі, яке зазначило, що всі учасниці дуже добре підготувалися до конкурсу. 
                   
          А титули журі розподілило таким чином: «Міні-міс Посмішка» - Каленіченко Поліна; «Міні-міс Чарівність» - Петренко Мілана; «Міні-міс Елегантність» - Наконечна Анна; «Міні-міс Оригінальність» - Микитюк Віка; «Міні-міс Загадковість» - Каленіченко Дарина; «Міні-міс Неповторність» - Герасименко Софія; «Міні-міс Досконалість» - Черненко Вікторія; «Міні-міс Глядацьких симпатій» - Мазун Олеся. Корону переможниці та титул «Міні-міс Федорівка 2019» отримала Гриценко Олександара. Усі юні леді отримали стрічку номінанта конкурсу, пам’ятні призи та солодощі.
                  
Кожна дівчинка мріє стати принцесою у чудовій сукні та з дивовижною зачіскою і на святі дитяча мрія стала реальністю. Дівчатка щасливі, батьки з відчуттям приємної втоми, адже допомагали створювати своїм дітям свято, допомагали за кулісами, хвилювались за своїх вродливих і чемних принцес.  



Організатори свята висловлюють щиру вдячність батькам, які виростили таких розумниць. Дякуючи вам свято пройшло феєрично!!! 

Дякуємо учасницям конкурсу «Міні – міс Федорівка 2019», спонсору (Федорівській сільській раді) та організаторам свята! Дитяче свято відбулося на хвилі радості, мрійливості та дівочих надій!!!
 
                                   

Немає коментарів:

Дописати коментар