Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 27 липня 2024 р.

 ІГРОЛЕНД "СТАРТИ НАДІЙ"

Літо – особливий період у житті дітей. Під час літніх канікул є багато вільного часу для відпочинку, веселощів та пригод.

 ПОКРАЩУЄМО ЦИФРОВУ ГРАМОТНІСТЬ

У Хабі цифрової освіти Федорівська сільська бібліотека тривають заняття з компютерної грамотності. Тут кожен може навчитися, удосконалити знання, отримати консультацію.

середа, 24 липня 2024 р.

 КОРИСТУЙТЕСЯ ІНТЕРНЕТОМ БЕЗПЕЧНО!

У сучасному світі є безліч спокус,особливо в інтернет просторі. Це світ в якому ми забуваємо про час,бо він біжить з неабиякою швидкістю. Складно уявити наше сьогодення без глобальної мережі Інтернет. Неможливими б стали, інтернет-магазини , соціальні мережі та багато-багато іншого. Аж уявити страшно. Але крім усіялких принад, віртуальний світ має цілу низку негативних явищ. 

вівторок, 23 липня 2024 р.

 ВДОСКОНАЛЮЄМО ЦИФРОВІ НАВИЧКИ

У Хабі цифрової освіти Федорівська сільська бібліотека тривають заняття з комп’ютерної грамотності. Тут кожен може навчитися, удосконалити знання, отримати консультацію.

Відбулися чергові навчання з цифрової грамотності на платформі Дія. Освіта.

субота, 20 липня 2024 р.

 НЕСТРАШНА НАМ ЛІТНЯ СПЕКА,

ЯКЩО Є БІБЛІОТЕКА

Літо у розпалі. Хто сказав, що влітку життя в бібліотеці затихає? В нашій - воно б'є ключем. Саме в бібліотеці, ховаючись від літньої спеки, діти цікаво проводять час, а саме грають в цікаві ігри, складають пазли, малюють, читають, знайомляться з новими друзями та просто спілкуються.

                          

 БІБЛІОТЕКА -ХАБ ЦИФРОВОЇ ОСВІТИ

    Федорівська сільська бібліотека Ланнівської сільської ради входить в Мережу Хабів цифрової освіти. Хаби цифрової освіти в бібліотеках Полтавщини

    У закладі кожен громадянин може безоплатно здобути цифрові навички та отримати доступ до цифрових послуг. Навчання відбувається індивідуально або у групах, кожен охочий з нашою допомогою може опанувати навички цифрової грамотності, ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі, навчанні і для особистого розвитку.

вівторок, 16 липня 2024 р.

 В ЄДНАННІ СИЛА Й МІЦЬ ДЕРЖАВИ

    15 липня Україна відзначала День Української Державності, який символізує тисячолітню історію державотворення України, корені якої сягають до середньовічної держави Київської Русі. З нагоди державного свята відбувся патріотичний захід «Сторінками становлення української державності». Вступом до розважальної частини заходу стала коротка розповідь про важливі для кожної держави поняття: суверенітет, незалежність, неподільність кордонів, законність, традиції.

субота, 13 липня 2024 р.

 РОЗВАГА ДЛЯ ДІТЕЙ

"ТАЄМНИЦЯ МИЛЬНОЇ БУЛЬБАШКИ"

Всі ми в дитинстві любили гратися з мильними бульбашки. А виявляється ними можна ще й малювати! Діти які сьогодні завітали на розважальну програму "Таємниця мильної бульбашки" спробували і були просто в захваті.

                           

четвер, 11 липня 2024 р.

 ЦИФРОВА ОСВІТА У БІБЛІОТЕЦІ

             

Бібліотеки-хаби цифрової освіти є важливими центрами розвитку цифрових навичок у громадах Полтавської області, які допомагають людям засвоювати важливі цифрові знання для успішного функціонування у сучасному світі.

середа, 10 липня 2024 р.

МАЙСТЕРКА "ЖУК - СОНЕЧКО"
    На порозі липень, середина літа. Шкільні канікули тривають. Хочеться робити нові відкриття, творити щось красиве і неповторне, З’являється натхнення, прагнення творчості. Тому ми запропонували юними користувачами виявити свій творчій потенціал у майстер-класі з виготовлення рухомої аплікації комахи сонечка або божої корівки.Процес створення поробки став приємною складовою літнього настрою.
                               

субота, 6 липня 2024 р.

 ЧИТАЄМО! ГРАЄМО! 

ВІДПОЧИВАЄМО!

    Літо – найулюбленіша пора всіх дітей: канікули, яскраві враження, приємні зустрічі. Це час для розваг та спілкування з друзями, цікавого читання та пізнання нового і незвичайного.

пʼятниця, 5 липня 2024 р.

ІГРОТЕКА "ЛІТО+"

    Незважаючи на дуже спекотний день, сьогодні на галявині сільського парку, відбулась ігротека для малят. Їм було запропоновано пограти в незвичайні настільні ігри. Що таке настільна гра у наш час – час комп’ютерних технологій та мультимедійних розваг? Вчорашній день - скажете ви. Але наш досвід свідчить, що такі ігри - достойна альтернатива комп’ютерним розвагам та сучасним гаджетам. 

вівторок, 2 липня 2024 р.

 ЛІТО В БІБЛІОТЕЦІ –

ЦІКАВО ЩОДНЯ

          Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Літо – час ігор, розваг, свободи у виборі занять.  


понеділок, 1 липня 2024 р.

 ПТАШКА - ВЕСЕЛИНКА"

    Веселий, потішний та креативний майстер-клас пройшов з дітьми в нашій творчій майстерні.