Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 6 березня 2013 р.

      

Конкурс "Найкращий читач Полтавщини - 2013 року"

Книга со сказками
Перед книгою вiками схиляло в шанобi голову людство , вважаючи її святинею.
Книга - справжнiй маг. Читаючи , уявляємо себе чарiвниками , здатними розумiти мову      речей,рослин i тварин. Скiльки дивовижних таємниць вiдкривається нам завдяки книгам.     Скiльки безцiнних скарбiв трапляється на шляху читачiв. А скiльки незабутнiх зустрiчей з    лiтературними героями вже вiдбулися, а ще скiльки ще вiдбудеться .                                      
 
                                                                                            
26 лютого у бібліотеці-філії с. Федорівки  було проведено І етап конкурсу ,  ,, Найкращий читач Полтавщини – 2013 “, а ще краще сказати свято - свято тих, кого ми по праву можемо назвати - найкращi читачi, якi прийшли сюди , щоб познайомити нас зi своїми улюбленими книгами і самим дiзнатись , що читають iх ровесники. Участь у конкурсі взяли учні 6 – 7-х класів. Сьогоднi вони змогли довести всiм нам , що їх улюблена книга - справдi найкраща в свiтi. Конкурс проводився з метою : підвищення рівня особистого розвитку і культурної компетенції дітей через заохочення їх до систематичного читання , сприяння створення належних умов для рівня доступу до книжок і літератури на різних , у тому числі електронних носіях, незалежно від рівня розвитку дітей , їхніх фізичних та інтелектуальних можливостей.
 
 

 
Відбір найкращих читачів здійснювався за кількістю прочитаних книг , веденням щоденників читання, його систематичністю , висловлюванням власної думки, інтерпретацію однієї з прочитаних книг, своєю ерудицiєю та вмiнням захоплююче розповiдати, втілюючись в образи героїв.

Всіх переможців було нагороджено "Дипломами. Їм надано ще одну можливість взяти участь у творчому змаганні в ІІ етапі , який буде проводитися у м. Карлівка.
Книга о цветах

Немає коментарів:

Дописати коментар