Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 5 травня 2013 р.

  

  Свято Світлого Христового Воскресіння, Пасха - головна подія року для православних            християн і найбільше православне свято. Слово "Великдень" прийшло до нас із грецької мови й означає "переходження", "звільнення". У цей день ми торжествуємо позбавлення через Христа Спасителя всього людства від рабства диявола і дарування нам життя і вічного блаженства. Як хресною Христовою смертю здійснено наше спокутування, так Його Воскресінням дароване нам вічне життя.
Великодні дні зазвичай спонукають усіх  по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. 
 Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ!  
Щиро вітаємо усіх Вас з Світлими Великодніми Святами.У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.
З Христовим Воскресінням щиро вас вітаю!
           Жити в любові і радості від щирого серця бажаюХай буде запашною Великодня Паска
І буде з вами завджи милосердна Божа лакса!

Немає коментарів:

Дописати коментар