Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 14 червня 2013 р.

                                                                 

                Літо – це весела пора !

                                                                     Здрастуй, літо !
     Люба сонячна пора.
               Колоситься в полі жито
Загоряє дітвора.

                      Червоніють полуниці
                  Соковиті , запашні,
                              В хаті зовсім не сидиться.
              Ой, які хороші дні !

Літо- найпрекрасніша , найулюбленіша пора для дітей. Але не всі мають змогу відпочити на морі та в оздоровчому таборі. Для тих хто хоче провести своє дозвілля разом із книгою, двері нашої бібліотеки завжди відкриті . Бібліотека-філія с. Федорівки - місце для змістовного і цікавого проведення дозвілля. Діти тут знаходять книги на різну тематику , періодичні видання, переглядають книжкові виставки, беруть участь в масових заходах і завдяки програмі "Бібліоміст " подорожують віртуальними екскурсіями, спілкуються з друзями через всесвітню мережу Інтернет.
 
Шкільні канікули - це ще одна можливість для бібліотекарів надати дітям простір для творчості і спілкування, вільного вибору цікавої діяльності на основі книги.
 
У бібліотеці можна  поспілкуватися з друзями, провести час разом з батьками, почитати книгу, подивитися мультфільми чи фільми, пограти в ігри, отримати корисну і цікаву інформацію. Відвідати години казок, літературні ігри та вікторини, бібліотечні уроки.
 
 
 

















В нашій бібліотеці створені комфортні умови для спілкування дітей. В роботі задіяні всі наочні і технічні можливості. До послуг користувачів книжкові новинки, цікаві виставки, дитячі періодичні видання, цикл масових заходів, можливість погратися та поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет.
Усім нашим читачам, і не тільки...
Стовідсотково!!! Цікаво і змістовно
можна провести літні канікули у бібліотеці!
Тож незволікайте ,а завітайте у нашу сільську бібліотеку,де  на вас завжди чекають ваші вірні друзі книги!



Немає коментарів:

Дописати коментар