Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 19 червня 2013 р.


                   Дитинства  чудова пора

                         Сьогодні день дитинства — гарне свято!
                         І мирне сонечко згори нам шле привіт.
                        Пісень і радості, та щастя так багато...
                        Цей гарний день святкує цілий світ!


В перший день календарного літа, в багатьох країнах відзначається Міжнародний день дітей. В Україні цей день називають Днем захисту дітей.
Це одне з найстаріших міжнародних свят, прекрасне свято радості та надії. Адже, саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.


Саме Дню захисту дітей був  присвячений літературний  диліжанс «Країна  Дитинства», проведений 4 червня в нашій сільській бібліотеці .

На свято завітали діти, які відпочивають у пришкільному  оздоровчому  таборі " Дельфін" Федорівської ЗОШ І -ІІІ ст. ім Г.Т. Берегового разом зі своїми вихователями

Але щоб потрапити у Країну Дитинства -- Країну  ігор,розваг  та цікавих  пригод  потрібно  було  здолати  багато  перешкод. Жителів  Країни Дитинства  не злякали  ніякі труднощі, вони  вправно  допомогли  Попелюшці

Школярі змагалися у своїй кмітливості упродовж літературної вікторини, відгадували загадки, розповідали, на кого з улюблених казкових персонажів воліли б бути схожими.

 
Мандрували  казковим лабіринтом  " Світ  наповнений чудесами"
Допомагали Незнайці  на острові " Запитань"
Діти з особливою цікавістю та ерудованістю відповідали на запитання інтелектуальної гри «Чи знаєте ви казку?» та бліц-турніру «Хто з якої казки?».
 
Із усіма завданнями діти впорались успішно, показавши свої здібності, артистизм і ерудицію.

Отже, День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар