Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 24 вересня 2015 р.

    Святкування  в селі Федорівка вдалося на славу

Нещодавно жителі Федорівки відзначили свято рідного села. Чимало охочих зібралося переглянути концертну програму, відпочити, поспілкуватися з односельцями та просто весело й цікаво провести час.

     Український народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. З прадавніх часів до нас ідуть життєва мудрість та безцінний досвід, закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі. Підтримувати традиції, знати історію і шанувати свою маленьку батьківщину покликане святкування Дня села. У селі Федорівка таке дійство відбувалося не вперше, тому до цієї неординарної події готувалися заздалегідь і ретельно, а головне – всім миром.

     Всі присутні гості, що завітали на День села, переконалися в тому, що федорівчани вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися.


Святкування Дня села  пройшло урочисто та цікаво. Для наймолодших мешканців було організовано справжнє дитяче свято з веселими розвагами, цікавими конкурсами та подарунками. Також усіх присутніх пригощали смачними частуваннями – варениками, пиріжками на різний смак, польовою кашею.
Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, підготовленої учасниками художньої самодіяльності та працівниками Федорівського сільського будинку культури та бібліотеки. Особливе захоплення  викликав виступ танцювального колективу  " Ритм", який подарував глядачам незабутні хвилини радості.


У сільській бібліотеці були представлені персональні виставки умільців села. Виставку прикрашали чудові вишивки, красиве бісероплетіння та різноманітні витвори з дарів природи. Свої вироби представили: Видрін Г., Гурін А., Савченко Н., Павленко А., Совин С., Моторна Л., Гайдаренко Ю., Обраменко В..



Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом і стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села.

                              До  нових  зустрічей!



Немає коментарів:

Дописати коментар