Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 23 грудня 2015 р.



Ось, ось, вже зовсім, зовсім скоро, запалають, заіскряться вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво. Так вже склалося, що саме у такі зимові дні всі ми, незалежно від віку, чекаємо на казку. І вона приходить до нас...
До новорічних свят вікна часто прикрашаються візерунками й сніжинками, вирізаними з паперу. 

Подібні візерунки й орнаменти для наших предків були не тільки святковою декорацією, але й оберегом. Безсумнівно, паперові сніжинки та фігурки є одним із найпоширеніших новорічних атрибутів. Ними прикрашається все навкруги. І, навіть, якщо не має справжнього снігу, сніжинки на вікнах будинків, шкіл, дитячих садків, бібліотек,Будинків культури та вітринах магазинів створюють по-справжньому зимовий настрій.

Святкові, красиві, немов мереживо, вони привертають до себе увагу і вдень, і вночі.Не залишили вони байдужими користувачів нашої сільської бібліотеки, Трішки фантазії та терпіння й у руках наших читачів розквітали сніжинка-балеринка або казковий персонаж. І справді, дивовижно красиву казку можна створити власними руками з простого паперу. Дуже гарно і вишукано виглядають новорічна ялинка, чарівні сніговики, Дід Мороз,який поспішає до малят з подарунками які створені  у техніці витинанка.
Завдяки новорічним прикрасам, виготовленим власноруч, ми не лише прикрасили вікна нашої сільської бібліотеки, але й даруємо свято, радість і любов своїм односельцям.

Немає коментарів:

Дописати коментар