Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 22 червня 2016 р.

      Червень 1941: над пам'яттю  роки  не  владні
                                            
День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.
Кожен рік в цей день ми згадуємо тих, хто не повернувся з цієї війни, хто потом і кров’ю відстоював нашу Перемогу і прийняв на себе цей страшний удар, і тих, чиї життя були покалічені і зруйновані.
Вшановуючи пам'ять жертв війни в Федорівській бібліотеці  організована книжкова виставка «Тихі зорі вічної пам’яті», а також було проведено годину скорботи «Вже стільки років проминуло, а біль у серці б’є і б’є», під час якої говорили про значимість миру на землі та згадали героїв, що відіграли вагому роль у боротьбі за нашу вільну землю.
Під час заходу користувачі мали змогу поринути в минуле нашого народу, згадати сторінки світової історії, з цікавістю переглянули книжки військової тематики, а використані відеоматеріали стали яскравим підтвердженням героїзму нашого  народу. З великою увагою діти слухали про пам’ятники на території Полтавщини, які нагадують сучасному поколінню про героїчні події тих часів.
22 червня навіки залишаться в нашій пам'яті як День Великої Скорботи...Ми сумуємо за всіма, хто ціною свого життя виконав святий обов'язок, захищаючи в ті суворі роки нашу Вітчизну.Всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам'яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління.

Немає коментарів:

Дописати коментар