Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 4 червня 2016 р.

СВЯТО ДИТИНСТВА
Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найкращий скарб, безмежна радість і щастя.
                               

З нагоди цього дня у  Федорівській сільській бібліотеці  відбулось розважально – ігрове свято «Маленька країна, країна дитинства, де сонечко світить і казка живе»
                                
 На початку зустрічі завідуюча бібліотеки Алла Павленко та директор сільського Будинку  культури Моторна Людмила розповіли про історію виникнення свята, познайомили дітей із важливими документами, які захищають їхні права і свободи, а саме  Конвенцією прав дитини та  Декларацією  прав дитини

             
Розпочалося свято із розважально-пізнавальної подорожі країною Дитинства, де кожна зупинка мала своє тематичне спрямування  із різноманітними казковими конкурсами, літературними вікторинами, смішними завданнями для кмітливих і розумних, веселими піснями і запальними танцями.

Книгозбірня перетворилася на майданчик відпочинку, творчості і розваг
             
                                                                    



                                
На  свята діти залюбки прийняли участь у майстер - класах, рухливих іграх і конкурсах на свіжому повітрі,  навіть вітряна погода не завадила активності, бадьорості і гарному настрою дітей.




Хлопчики та дівчатка намалювали літо, улюблених казкових героїв, своїх друзів і, звичайно, сонечко – символ добра і тепла. 





 До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар