Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 27 травня 2016 р.

    Шановні  учні, випускники, вчителі та батьки!
Прийміть щирі  вітання з нагоди закінчення навчального року!!!
Для одних - це тільки етап на нелегкому шляху по Країні Знань, для інших він означає оволодіння вершиною шкільних знань та роздуми, що робити далі.
 Бажаємо цьогорічним випускникам школи гарного складання випускних екзаменів та успішного старту в дорослому житті, їх батькам - терпіння й витримки, Щиро віримо, що ви виправдаєте сподівання своїх батьків і вчителів. Віримо, що ви станете творцями нової, величної доби нашої держави! 

 Бажаємо школярам - весело і з користю для себе провести літні канікули, набратися сил та енергії перед наступним Першовереснем.
 Глибокий уклін усім вчителям, які своєю щоденною працею на освітній ниві невтомно сіють в душах підростаючого покоління "добре, розумне, вічне". Великого людського щастя Вам, міцного здоров'я, натхнення у такій важливій для суспільстві справі, як освітнє виховання майбутнього покоління громадян нашої Української держави!
                

Сьогодні особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаємо вам амбітних планів і величних звершень. Бажаємо вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення!

До зустрічі в бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар