Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Флешмоб
"Моє село - частина України"
                                                      Моє село, серпанком оповите,
            До щему наймиліше на землі…
            Окрайчик неба у зеленім житі,
            Що світиться, мов зірочка, в імлі.


День рідного села цієї суботи відзначали жителі Федорівки. З нагоди свята сільська бібліотека провела акцію " Моє село - частина України".  Села, як і люди, мають свої біографії. У кожного вона своя-неповторна. В Полтавській області у Карлівському районі розташоване мальовниче село, яке зветься Федорівка. Це село за географічними даними невелике, але  багате на  працьовитих,веселих,співочих,людей і для багатьох воно – маленька Батьківщина.
 
 Під час  акції бібліотекар разом із активними читачами бібліотеки розповідали цікаві факти із історії села, вручали буклети та вітальні листівки. Говорили про величну історію нашого рідного села, де народилися і живемо, де живуть наші батьки,рідні та друзі
                           



На площі білі  сільського Будинку культури жителі села активно долучилися до акції, з цікавістю розглядали листівки ,а де хто навіть повідомляв маловідомі факти з історії  села та школи. Всіх запрошували завітати до бібліотеки ознайомитися з книжковою виставкою " Моє село - найкраще місце на землі", яка більш детально  ознайомить із історією села Федорівка.                                  



Немає коментарів:

Дописати коментар