Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 15 лютого 2017 р.

     Святкуймо разом 
           з бібліотекою!
 День Cвятого Валентина або День закоханих – найромантичніше свято, яке відзначається 14 лютого. Чому саме цей день і чому саме свято закоханих? З приводу цього існує чимало легенд. Одна із них ще з часів Римської імперії про єпископа Валентина, який був покараний за те, що всупереч імператорському наказу вінчав римських легіонерів із їхніми коханими. Як би там не було, а кохання існує стільки, скільки існують люди і займає одне із найголовніших місць у їхньому житті!
                              
14 лютого  у Федорівській сільській бібліотеці  пройшла  акція до Дня Святого Валентина «Признач побачення в бібліотеці!». Ви здивовано запитаєте:«В бібліотеці?».

Так-так, саме в бібліотеці! Адже побачення в парках, кафе та різних ресторанах стали занадто одноманітними, а от у стінах бібліотеки – це дійсно оригінально і незабутньо!На читачів цього дня чекали святкова та романтична атмосфера, кумедні передбачення своєї долі за допомогою романтичних книг відомих поетів-ліриків та безліч приємних сюрпризів. У бібліотеці впродовж дня панувала святкова атмосфера.В читальній залі вирувало живе спілкування, усмішки, піднесений творчий настрій.

                                           


Немає коментарів:

Дописати коментар