Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 7 березня 2017 р.

                    Поетичний зорепад
      «За покликом душі»
         
 Дух поезії царив у Федорівській сільській бібліотеці 7 березня 2017р. Тут зібрались талановиті люди, поети – аматори нашого села на творчу зустріч «За покликом душі», щоб  мати змогу познайомитись із творчістю нашої землячки  Каленіченко Галини Григорівни, яка ще тільки-но робить перші кроки на літературній ниві.
                             
          

 На захід були запрошені члени літературно – мистецького клубу «Натхнення» та користувачі бібліотеки. Розпочали зустріч зі знайомства з творчістю Галини Григорівни. Талановита односельчанка розповіла про себе, познайомила зі своїми першими поетичними творами.
Присутні з великим захопленням та непідробною цікавістю сприймали людину непересічного таланту, її творчість.  З піднесеним настроєм, вдячністю та гордістю за можливість поспілкуватися з талановитою землячкою, покидали читальний зал користувачі  бібліотеки.
                                        
Поезія Галини Григорівни Каленіченко подібна кришталику: скільки разів обертаєш його, стільки нових граней відкриваєш. Причому однакових чи подібних не буває, кожна виграє неповторним сяйвом, ледь її торкнеться погляд читача. Її  поезії  переконали нас, що проблеми сьогодення, земні печалі й радощі минають, погляди, ідеї змінюються, а краса залишається.
                                     
Галина Каленіченко – чуйний лірик і вдумливий філософ, залюблена у своєрідність, неповторність і красу світу, що творить  за покликом душі, завдяки таланту, даному Богом, а ще тому, що не уявляє свого життя без поезії. Її прекрасні поезії, що западають в душу  не залишають нікого байдужим.
Щиро бажаємо Галині Григорівні поетичного натхнення, нових успіхів і досягнень у  творчості!











Немає коментарів:

Дописати коментар