Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 9 березня 2017 р.

     А Жінка в світ приходить для любові
Жінка – це ліра, що дарує

свої таємниці тому,

хто може грати

(Оноре де Бальзак)

                   
 Прийшла весна! А разом з нею Міжнародний жіночий день 8 Березня. Цей день присвячений найчарівнішій, наймилішій, найзагадковішій, одним словом – жінці. Таке чудове жіноче свято буває лише раз на рік, а тому у Федорівській сільській бібліотеці було проведено бібліокафе 
" Жінка - це велич та гордість світу", на яке були запрошені члени літературно - мистецького клубу "Натхнення" та користувачі бібліотеки.


Найтепліші слова привітань та побажання до усіх чарівних представниць прекрасної статі лунали від ведучих заходу Алли Павленко та Людмили Моторної.
                         
 За чашкою запашного чаю всі присутні читали свою улюблену поезію, згадували прекрасні роки своєї молодості. Придали теплоти, ліризму, чарівності заходу пісні та вірші у виконанні  Каленіченко Галини.
                       
Присутні  брали участь у веселих конкурсах, іграх, де проявили свою ерудованість, оригінальність мислення та почуття гумору.
                   
Всі отримали море позитивних емоцій і поринули в атмосферу свята найчарівнішої, найвродливішої, найдобрішої половини людства. Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок.

Немає коментарів:

Дописати коментар