Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 16 березня 2017 р.

 «Книгоманія—2017» 
Читання і книга відіграє важливу роль у житті дитини, значно більшу ніж у житті дорослих. Із книг, які вони читають, вони дістають певне світосприймання, книги виробляють у них високі моральні якості, допомагають у навчанні. Хороші дитячі книги виховують у дітей почуття прекрасного і роблять їх життя повнішим, цікавішим та веселішим.
15 березня у нашій сільській бібліотеці  відбувся  І етап  щорічного  конкурсу «Найкращий читач—2017 року».
  На книжкове свято зібралися  учні 6 -7 класів Федорівського НВК ті, хто любить книгу, багато читає і може презентувати свою улюблену книжку ровесникам.


       Перший етап конкурсу  у нашій бібліотеці проходив у вигляді пізнавально-розважального заходу. Конкурсна програма складалася з декількох видів завдань: представлення себе - під час виступів діти проявляли фантазію, ерудицію, креативність, свої захоплення та артистичні здібності; представлення улюбленої книги, як виявилося, юні читайлики — справжні гурмани, адже представляли різножанрову літературу. Свято пройшло в теплій дружній атмосфері. Всі учасники цікаво розповіли про себе, про свої літературні уподобання, показали знання та ерудицію у вікторинах «Літературний лототрон», «Так чи Ні», «З криниці народної мудрості», «Впізнай автора за підказкою». 






Немає коментарів:

Дописати коментар