Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 2 червня 2017 р.

Різнобарвна веселка

               країни дитинства!
                                                          Дитинство – це блакитне небо! 
                                                          Дитинство – це миру і щастя мить!
                                                          Дитинство – це гомін веселий усюди!
                                                              І радість цю не спинить!

 Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту 
дітей — прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.    
                         1 червня у в сільській  бібліотеці  відбулося 
                   дитяче свято “Дитинства пора золота ”. 

Книгозбірня перетворилася на майданчик відпочинку, творчості і розваг. У бібліотеці розгорнулося яскраве театралізоване дійство. Гостями і активними учасниками якого стали діти, що відпочивають у таборі відпочинку «Дельфін» Федорівського НВК. Організували яскраве та веселе видовище бібліотекар сільської бібліотеки Алла Павленко та директор сільського Будинку культури Людмила Моторна, які і виступили у ролі ведучих.
           
Свято розпочалося з короткого вступного слова про значення Міжнародного дня захисту дітей — адже саме цей день є не тільки початком літніх канікул та одним з самих радісних свят для дітвори, але й нагадуванням дорослим про те, що саме вони повинні піклуватися про те, щоб дитинство було радісним та безтурботним. Ведучі привітали присутніх цілою низкою віршів.
Яскравим подарунком для дітвори став танок, який всім присутнім подарувала молодша група танцювального колективу « Ритм».
       
І тут усі несподівано опинилися у казці — адже на імпровізовану сцену раптом вибігли одні з найулюбленіших героїв Губка Боб та Білосніжка ( Владислав Колєснік та Ліза Комишан). 
            
Авжеж, діти відразу їх впізнали! Виявилось, що вони прийшли до дітвори не просто так, а щоб ті допомогли їм знайти чарівну квітку. 
          
Діти жваво та охоче взяли участь у  розважальній  програмі із різноманітними казковими конкурсами, літературними вікторинами, смішними завданнями для кмітливих і розумних, веселими піснями і запальними танцями, а допомагали їм виконувати завдання два веселих клоуна ( Інна Черненко та Яна Максюта), які  і були капітанами команд. 
            
Зусилля дітей виявилися недаремними — врешті-решт чарівна квітка була знайдена! 
            
 Наприкінці театралізованого свята і на згадку про пригоду в бібліотеці всі отримали листівку з побажаннями.
               
Сподіваємось, що діти запам'ятають веселі та пізнавальні хвилини літечка, яке розпочалося у бібліотеці!
                      
Літо в бібліотеці тільки починається! Попереду на нас чекають ще багато зустрічей з нашими читачами, де діти зможуть проводити вільний час: розважатися, грати в ігри, дивитися мультфільми, ділитися своїми враженнями, спілкуватися в соцмережах. Ви не знаєте як корисно провести свій час? Приходьте у бібліотеку!!! Тут ви зможете знайти цікавинки на свій смак, за веселою розмову обговорити прочитане та відкрити для себе щось нове.

                             МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС !!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар