Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 24 січня 2018 р.

Поезія – то серця мова
Мистецтво зачаровує нас силою краси. Кожен із видів мистецтва відтворює навколишній світ різними засобами: музика за допомогою звуку, танець – руху, а література – слова. 23 січня у бібліотеці-філії  с. Федорівки  відбулася зустріч з сучасним поетом,  лауреатом літературних премій  ім. Василя Симоненка,Панаса Мирного,  Дмитра Луценка, Наталії Забіли - Володимиром  Анатолійовичем Слєпцовим, та  презентація  його книг  «Між променів жита» та «Зорінь».
                       
У вступному слові ведучі Алла Павленко та Людмила Моторна , зазначили, що кожен край, його земля мають свою неповторну красу, вдачу і долю свою. Кожен край народжує свого поета, сподіваючись виявити себе через його слово. Наш край подарував багато талановитих поетів, серед яких  і поет Володимир Слєпцов.

Члени літературно – мистецького клубу «Натхнення»  та активні користувачі бібліотеки  скористалися нагодою, щоб зустрітися з автором численних поетичних збірок, поспілкуватися з ним, почути живе поетичне слово, виношене в серці цієї  талановитої людини.
                          
Поет ознайомив із збіркою ліричних віршів  «Зорінь», а також розповів про своє життя, творчий шлях. Під час зустрічі  присутні мали нагоду почути нові поетичні твори Володимира Анатолійовича  в авторському виконанні. Його поезія – особлива свіжість вражень, динамічність почуттів, філософія і мудрість, що спонукають до роздумів.
Поет з радістю відповів на питання, які виникали у  присутніх.  Зустріч вийшла щирою, теплою, спілкування – живе, цікаве та відверте.
Під час зустрічі панувала тепла дружня атмосфера. Члени літературно – мистецького клубу  з великим задоволенням долучилися до поетичного слова, з неприхованим захопленням слухали   та читали поезію автора. Захоплено, яскраво звучали поетичні  слова про  любов до рідного краю, отчого поля, про матір і любов до жінки

Безсумнівно, від цієї зустрічі в усіх залишиться гарний спогад. Адже сьогодні живе спілкування з творчими особистостями необхідне всім, щоб робити цей світ духовно благороднішим і чистішим.

Немає коментарів:

Дописати коментар