Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 16 квітня 2019 р.

              Інтернет – круїз
               «Книжковий континент»
НАШІ ДІТИ - ВЕСЕЛІ Й БЕШКЕТЛИВІ, СУМНІ Й СМІШНІ, А ІНОДІ НЕ ЗА ВІКОМ СЕРЙОЗНІ, НАПОВНЮЮТЬ НАШЕ ЖИТТЯ ЗМІСТОМ, ПРИЄМНИМИ ТУРБОТАМИ. ВОНИ ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ ПІЗНАЮТЬ ЩОСЬ НОВЕ, ГРАЮТЬ В РІЗНІ ІГРИ, ХОДЯТЬ НА ЕКСКУРСІЇ. 
Усіх тих, хто не уявляє своє життя без книги та читання і слідкує  за книжковими новинками, Федорівська сільська бібліотека  запросила на День нової книги «Моє літературне відкриття», що відбувся 16 квітня  у рамках Акції «Знайди свою щасливу книжку. Відвідувачі заходу познайомилися з новими надходженнями художньої літератури, що відповідають усім смакам читачів, відкрили для себе  імена письменників, які нещодавно прийшли до сучасної  літератури.
                      
Майже усіх присутніх зацікавили твори українських авторів – цікаві історії хлопчика Славка з книги Оксани Радушинської «Щоденник Славка Хоробрика» та книга «Помста Баби Яги» Василя Шкляра, про пізнання добра і зла, які майже завжди ходять поряд. Кожен, хто переступав поріг бібліотеки, був зацікавлений дивовижною виставкою «Книжкова веселка новинок», що привертала увагу  обкладинками книжок з різноманітними кольорами.
                     
Учасники заходу здійснили інтернет-круїз по «Книжковому континенту». Бажаючі дізналися про своє майбутнє за допомогою загадкових психологічних листівок, а  ерудити перевірили свої знання в інтелектуальних літературних вікторинах.
                     

Немає коментарів:

Дописати коментар