Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 16 квітня 2019 р.

Акція
«Знайди свою щасливу книжку»
Ідея цього заходу була придбана Полтавською бібліотекою для дітей ім. Панаса Мирного на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «Бібліокреа@тив – 2018» у Миколаївської бібліотеки для дітей. Та запропонована всім бібліотекам Полтавської області для впровадження.
Акція має на меті навчити дітей орієнтуватися у відкритому доступі до фонду бібліотеки, бути уважними і відшукати саме свою «щасливу» книгу

Наша Федорівська сільська бібліотека  із задоволенням долучилась до акції  «Знайди свою щасливу книжку», яка проходить в декілька етапів, кожен з яких має  свій символ: «весняні побажання» – різноманітні квіти, «новорічні побажання» – сніжинки і т. д.
Закінчився перший етап акції. Нашим юним читайликам сподобалось отримувати  приємні побажання від друзів та «передбачення» від книг.
 
Незабаром  літо тож запрошуємо до другого етапу акції «Знайди свою щасливу книжку», та знаходьте «літні побажання» обираючи для читання книги із «сонечком»

Суть ідеї : читач бібліотеки, обираючи книгу для читання, може натрапити саме на «щасливу книгу», побачивши певний символ на обкладинці  книжки.    В середині книжки сховане побажання для читача. Прочитавши цю книгу, дитина може (за бажанням) написати своє побажання у відповідь і також «сховати» його в книзі.

  Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у другому етапі акції «Знайди свою щасливу книжку»  з 1 по 27 червня 2019 року

Немає коментарів:

Дописати коментар