Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 22 березня 2019 р.

          «Успішна жінка Карлівщини»
21 березня 2019 року у райдержадміністрації відбулося засідання конкурсної комісії, на якому було підведено підсумки районного конкурсу «Успішна жінка Карлівщини».
 Метою цього конкурсу є підвищення суспільно-політичної активності жінок та їхнього соціального статусу, підтримка та відзначення жінок, які плідно працюють у різних сферах господарського, суспільно-політичного, духовного і громадського життя району.
За результатами конкурсу перемогу здобули:
у номінації «Успішна жінка Карлівщини - діяч культури та мистецтва» - завідувач Федорівської сільської бібліотеки-філіалу Павленко Алла Олександрівна.
                                 
у номінації «Успішна жінка Карлівщини - громадський діяч» - голова районного товариства людей з інвалідністю Кураксіна Ніна Петрівна;
                                 
у номінації «Успішна жінка Карлівщини- працівник освіти і науки» – директор Попівського НВК  I-III ст. Бабич Віра Дмитрівна;
За перемогу учасницям конкурсу вручено квіти та подарунки.
                                  
Виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Тетяна Василець і заступник голови районної ради Володимир Кравцов привітали переможниць із заслуженим титулом та побажали гідно представити Карлівський район на обласному конкурсі «Успішна жінка Полтавщини» у відповідних номінаціях та здобути перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар