Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 12 травня 2016 р.

                    Мати - символ добра і любові

Воно приходить до нас щороку, сонцесяйне, заквітчане і дуже щире – Свято Матері. Приходить у другу неділю травня, коли сонце своїм промінням зігріває весняну землю, коли природа оживає і дарує свої неповторні барви. Все це нагадує, що настав час привітати найдорожчу людину у світі – матусю. Не треба приховувати в цей день добрих слів, не треба соромитися чистих сліз вдячності. Треба зібрати їх у щирий віночок подяки нашим матерям.
                         
До Дня матері у читальному залі сільської книгозбірні відбулись літературні посиденьки " І слово, і пісня, мамо, тобі", на які були запрошені учасники літературного клубу бібліотеки. Це один з найтепліших, найдушевніших заходів цього року.
                        
Присутні розповіли про маловідомі традиції святкування свята, а бібліотекар - про літературу, яка розкриває зміст свята – цього дня вшановуємо Матір Божу, Матір землю, матір жінку.
Учасники у дружній, невимушеній обстановці ділилися задушевними спогадами з дитинства, розглядали фото, переглядали відеоролики, співали милі серцю пісні «Рідна мати моя», «Мамина черешня», «Пісня про матір» та ін., жваво дискутували. Особливістю зустрічі стало виконання Ліною Станіславівною музичних композицій під гітару .
                                 
 На завершення свята господарка бібліотеки частувала гостей запашним чаєм та солодощами.  

 День матері - глибоко родинне свято, й хотілося б, щоб воно було у кожній оселі, у кожному серці.

Немає коментарів:

Дописати коментар