Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 11 березня 2020 р.

                                             Бібліок@фе
«Єдине ціле: Жінка і Весна –
     найдосконаліше творіння світу»                
                                                                                   Весна і жінка між собою схожі,
                                                       І будуть схожі ще мільйони літ.
                                                         Як жити без весни Земля не може,
                                                          Так без жінок не може жити Світ.
         Жінка і весна… Ці милозвучні слова такі різні, але водночас й схожі. Адже, жінка така ж чарівна, привітна, чутлива та тендітна, хоча інколи, буває мінливою та примхливою, як рання весна.
 Cаме з Жінкою пов'язані ці вічні, необхідні кожному життєві цінності: дім, сім'я, тепло, нове життя та надія на краще. Дуже символічно, що жіноче свято припадає саме на початок весни. Чарівна пора, коли прокидається і розквітає все навколо. Коли розквітають і жінки – як ніжні весняні квіти, як найпрекрасніше творіння Всевишнього, найкраще, що є на Землі. 
          А скільки всього ще поєднується в жінці! Жінка – це муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки, це дбайлива мати, любляча бабуся, прекрасна господиня, ніжна та сильна особистість.
      «Єдине ціле: Жінка і Весна – найдосконаліше творіння світу» під такою красивою, оптимістично налаштованою назвою 10 березня відбулася святкова шоу-програма в Федорівській сільській бібліотеці, присвячена Міжнародному жіночому дню. На захід було запрошено найкращу половину людства – жінок, членів  літературно-мистецького  клуб  «Натхнення» та найактивніших користувачів.

Найтепліші слова привітань та щирі побажання для всіх жінок лунали від ведучих заходу бібліотекарки Алли Павленко та директорки сільського будинку культури Людмили Моторної.  Ведучі ознайомили присутніх з історією виникнення свята , з легендою про створення жінки. Упродовж всього свята звучали поетичні твори присвячені жінці.

Оригінальним доповненням до заходу стала інтелектуально – розважальна програма за мотивами гри «Хто зверху?»  Команди показали себе на найвищому рівні у різноманітних конкурсах: «Живі літери», «Показуха» та «Намалюй пісню» . Розвеселили глядацьку аудиторію конкурси «Хто я?», «Так чи Ні». Захопливими були питання «Бліц опитування» та додаткові завдання. Визначати предмети із закритими очима, вгадувати пісні, складати слова на швидкість – це лише невеликий перелік того, із чим довелося зіткнутися командам під час гри.
Учасники гри  мали змогу продемонструвати дотепність, акторські здібності, загальну ерудицію, власний шарм. Гра була захопливою та непередбачуваною.
     
Глядачі натхненно вболівали за команди, підтримуючи оплесками та дружніми вигуками. Море позитиву, усмішок, веселощів, заряд гарного настрою – ці всі емоції присутні отримали від гри “Хто зверху?”

Святковий захід пройшов на «одному подиху», На завершення, ведучі привітали усіх жінок та побажали, щоб їхні серця належали тим, хто любить і обожнює їх, щоб кожен день відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку!  

Святкова атмосфера, невимушена обстановка та піднесений настрій панували упродовж усього заходу, а головне жінки  відпочили від щоденних клопотів та сірих буднів.

Немає коментарів:

Дописати коментар