Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 28 квітня 2021 р.

 ЮВІЛЕЙ

ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКОГО КЛУБУ

"НАТХНЕННЯ"

Щире бажання спілкуватися, дарувати радість своїм мистецтвом об’єднало у 2016 році небайдужих до літературного слова та дотепного гумору людей у літературно-мистецький клуб  з яскравою назвою "Натхнення".

 
   12 березня в читальному залі Федорівської сільської бібліотеки відбулось урочисте засідання, присвячене 5-річчю літературного-мистецького клубу «НАТХНЕННЯ». Вже 5 років поспіль в бібліотеці збираються і самодіяльні літератори, і любителі поезії та прози, прихильники мистецтва та фотографії.

        5 років активного життя і яскравого, наповненого дозвілля – саме стільки працює клуб, який зібрав небайдужих талановитих людей, котрі цінують кожну мить свого унікального і неповторного життя, вміють радіти кожній прожитій хвилині, відкривають у собі нові грані, пізнають світ і отримують задоволення від тисячі дивних речей на світі, а ще своєю позитивною енергією, запальною піснею, дотепним гумором створюють хороший настрій не лише собі, але й оточуючим.

      «Натхнення»  – це справжній осередок творчості та доброти. Його учасники – це активні небайдужі люди, які вміють зробити своє життя наповненим та цікавим, незалежно від віку. Кожне засідання клубу – це не просто зустрічі, а захід, в який вкладається часточка душі його учасників, організаторів і ведучих. 

      Головним його надбанням є згуртованість людей з різних куточків села, з різним творчим досвідом, кожен з яких поповнює скарбничку напрацювань клубу. Захоплення ж членів клубу найрізноманітніші. Є в ньому і рукодільниці, і справжні берегині української пісні, є і свої поети, декламатори, гумористи. Спілкування очищає розум і серце, а людину робить добрішою. Адже, спілкуючись між собою, люди забувають про побутові проблеми, життєві негаразди. Недарма девізом клубу обрані слова «Спілкуймось! Цікаво відпочиваймо, радіймо гармонії життя».

Привітати членів клубу з ювілеєм завітала староста села Глагола Тетяна Юріївна.

      Було в цей день багато привітань, подарунків і, звичайно святковий торт.

    Клуб живе, діє, об’єднує людей, дає їм розраду, дарує чудові хвилини гарного настрою.



   Невимушена атмосфера щирого спілкування залишила яскраві враження і позитивний настрій.




Немає коментарів:

Дописати коментар