Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 17 червня 2022 р.

У КАЗКИ НА ГОСТИНАХ

Зробити відпочинок юних користувачів активним, пізнавальним, пам’ятним, наповнений яскравими враженнями і гарним настроєм ставить собі за мету Федорівська сільська бібліотека.

Тож 17 червня, в центрі села Федорівка було дуже гамірно, весело та галасливо. Хто ж це в нас такий голосистий? Це ж до сільського парку на ігрову розважальну годину «У казки на гостинах» завітали маленькі читачі.

 

Розважально-ігрова програма переросла у фейєрверк веселощів, гарного настрою, ігор, конкурсів, літературних вікторин. Змагались в грі-вікторині « Читай. Думай. Грай»» відгадували “хвостаті” загадки.

Канікули – благодатна пора і для читання, і для активного відпочинку. Опен-айр (проводження часу на природі) поєднав приємне і корисне: спорт-релакс плюс читання на свіжому повітрі.

Нові друзі, несподівані сюрпризи, піднесений настрій, весела музика, свіже повітря, сонячна тепла погода радували дітлахів.

                              

Приємним сюрпризом для дітей стали подарунки від Раїси Сухини та Юрія Литвина, дякуємо їм за солодке продовження свята.

Галасливі та задоволені малята обіцяли, що обов’язково ще прийдуть до бібліотеки, до нових цікавих книг, приємних несподіванок.                              


Немає коментарів:

Дописати коментар