Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 15 лютого 2023 р.

 АФГАНІСТАН - ТО БІЛЬ І СМУТОК...

    Афганістан... Промовляючи це слово, болить душа, і крається серце, коли на пам’ять спадають ті страшні події. З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

    15 лютого минає 34 роки з дня виведення радянських військ з Афганістану. Ця війна назавжди залишиться болем у серці нашого народу.

    Нехай вічний вогонь пам’яті не згасне над загиблими воїнами-інтернаціоналістами. Він попереджує, він закликає: не місце війнам в житті людей! Хай чорну війну навічно переможе світлий, чистий, ясний мир! Адже щоб мати майбутнє, треба пам’ятати та шанувати своє минуле, бо пам’ять єднає покоління.

    15 лютого – це не тільки данина пам’яті загиблим, але і вираз глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав і виконує свій військовий і громадянський обов’язок.

    В сільській бібліотеці розгорнута тематична викладка літератури «Вогняними дорогами чужих країн».

Немає коментарів:

Дописати коментар