Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 23 березня 2024 р.

 РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ

Поезія… Таке коротке і змістовне слово! Вона і втішить, і пригорне, і приголубить. Поетичне слово здатне проникати в таємниці людської душі, закликати людину мислити образами, допомагає спілкуванню, розширює кругозір.

                      

З 16 по 24 березня проходить Національний тиждень читання поезії. Його гаслом стали слова з поезії Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому». А дім – там, де любов, рідні, теплі спогади. Національний тиждень читання, вперше в Україні присвячений саме поезії.

Наша бібліотека приєдналася до Націольного тижня читання поезії провівши 21 березня, у Всесвітній день поезії,годину поетичного настрою. Захід проводився в межах всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. Тема Тижня поезії – «дім». Гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому».






                            
Під час засідання всі учасники поринули у світ поезії, перегорнули сторінки поетичних творів українських авторів, які з глибокою шаною і любов’ю звертаються до тих, хто береже й відвойовує наші домівки, й до тих, хто за дім віддав найцінніше – життя, хто із гарячим серцем і полум’яною надією чекає повернення додому.

Немає коментарів:

Дописати коментар