Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 28 червня 2024 р.

 КВЕСТ - ГРА

"У ВСІХ ЛЮДЕЙ - ОДИН ЗАКОН"

    З нагоди Дня Конституції України у бібліотеці для юних користувачів провели ігровий патріотичний квест «Конституція для всіх: і великих, і малих».

 КОНСТИТУЦІЯ - ВІЗИТІВКА НАШОЇ ДЕРЖАВИ

    В рамках відзначення Дня Конституції України в бібліотеці представлено книжково - ілюстративну виставку «Конституція України – погляд у майбутнє».

вівторок, 25 червня 2024 р.

 НАРОДОЗНАВЧА ПОДОРОЖ

"ДИВА КУПАЛЬСЬКОЇ НОЧІ"

    Свято Івана Купала – народне, красиве, романтичне дійство, яке неодмінно відбувається «на природі» й вже цим дуже приваблює. Купала – найбільше свято літа. У сучасному світі, як і багато століть тому, на Івана Купала існує традиція плетіння вінків з різноманітних трав, квітів і гілочок дерев. З нагоди свята Івана Купала проведено народознавчу мозаїку «Дива купальської ночі».

субота, 22 червня 2024 р.

 ЕТНОМАНДРІВКА

"ЗЕЛЕНІ СВЯТА - МОЗАЇКА НАРОДНИХ ТРАДИЦІЙ"

Звичаї та традиції, пов'язані з календарними святами українців, є частиною духовної культури українського народу. Отож, традиційно в кожній українській родині шанобливо зберігають та намагаються передати своїм дітям і онукам всі знання, які лишили нам у спадок предки.

субота, 15 червня 2024 р.

 ІГРОВИЙ ДЕНЬ "ВЕСЕЛІ СТАРТИ"

    Літо продовжує дарувати яскраві та незабутні спогади. І це найкраща пора року для зміцнення здоров’я дітлахів, загартування дитячого організму. А як це зробити цікаво? Звісно ж граючи в різні рухливі ігри.

ІГРОВА ПРОГРАМА  МАМА+Я

    15 червня відбулася весела ігрова програма для активних і креативних родин "Мама зможе", організована Федорівська сільська бібліотека спільно з Федорівським СБК.



субота, 8 червня 2024 р.

 ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ 

"SALT ART"

    Із посмішками та приємними ємоціями, 8 червня, відбувся захоплюючий майстер клас з маювання сіллю. Техніка має назву «Солона акварель». Під час заняття малятам пояснили основні техніки роботи з сіллю та акварельними фарбами. Діти із задоволенням поринули у творчий процес

 ПІД ЗЕЛЕНИМ ШАТРОМ ДЕРЕВ

    Початок літа! Наш новий проєкт Бібліотека open-air "Під зеленим шатром дерев" розпочався!

неділя, 2 червня 2024 р.

 ПЛАНЕТА ДИТИНСТВА 

ВЕСЕЛА Й ЩАСЛИВА

    Весело, радісно, сонячно і затишно було 1 червня в нашому сільському парку та Федорівська сільська бібліотека. День дитинства вдався на славу!

    Дякуємо нашим захисникам і захисницям за цей чудовий сонячний день!!!


Бажаємо всім дітям мирного неба над головою!

 ВЕСЕЛКОВИЙ СВІТ ДИТИНСТВА

    Якщо запитати, яку пору року полюбляють найбільше юні відвідувачі бібліотеки, майже в усіх буде однакова відповідь: літо. Адже влітку найдовші канікули, подорожі повні пригод, цікавих справ, веселих сюрпризів, нових книжок та нових друзів. Можна стільки всього цікавого побачити, навчитись та зробити. Тому знагоди Міжнародного дня захисту дітей Федорівська сільська бібліотека запросила малечу на цікаву подорож повітряною кулею, провіши майстер клас "Веселковий світ дитинства"

субота, 1 червня 2024 р.

 КОРОЛІВСТВО ДИТЯЧИХ МРІЙ

Дитинство – найчарівніша, найсвітліша і найпрекрасніша пора життя. Це час – сповнений дивовижних мрій, яскравих емоцій і незабутніх вражень.

На жаль вже третій рік поспіль це найбажаніше свято для української малечі затьмарене війною, яка безжально руйнує дитячі мрії, право наших наймолодших громадян жити у вільній країні під мирним небом.

 КРАЇНА ДИТИНСТВА – 

КРАЇНА МРІЙ

    Дитинство – це найщасливіший етап життя кожної людини. Коли кожен день наповнений новими відкриттями та пригодами, а у пам`яті залишаються тільки найяскравіші спогади.

Щорічно, 1 червня, в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей.