Загальна кількість переглядів сторінки

неділя, 25 серпня 2024 р.

 ЧИТАЦЬКИЙ МАРАФОН #НАЦІЯ_ЧИТАЄ

До Дня Державного прапора і Дня Незалежності України, відвідувачі Федорівська сільська бібліотека приєдналися до онлайн флешмобу #нація_читає, у якому всі бажаючі із задоволенням фотографувались з книгою.




субота, 24 серпня 2024 р.

 МОЯ УКРАЇНА - ЄДИНА ТА ВІЛЬНА

        24 серпня 2024 року Україна святкує свою 33-у річницю незалежності. В рамках святкування Дня Незалежності України Федорівська сільська бібліотека підготувала цілу низку заходів: книжкову виставку "Барвиста країна - моя Україна"; патріотичний квест "Мій край чудовий - Україна"; майстер-клас "Браслет кольорів надії".


Цікаво, насичено, весело і з гарним настроєм святкували юні читачі свято Незалежності України разом з сільською бібліотекою.

 ВІЛЬНА ТА ЄДИНА НАША УКРАЇНА

    З нагоди відзначення Дня Незалежності України в нашому сільському парку відбувся патріотичний квест «Мій край чудовий - Україна»

Учасники ознайомились з умовами та завданнями квесту та розділись на дві команди — «Україночки» та «Ластівки».

 МАЙСТЕР - КЛАС "БРАСЛЕТ КОЛЬОРІВ НАДІЇ"

    День Незалежності України – це одне з найважливіших свят українців. У цьому році нашій прекрасній, волелюбній, незалежній державі виповнюється 33 роки. З цієї нагоди галявина нашого сільського парку перетворилася на справжню майстерню з виготовлення патріотичних браслетів з атласних стрічок. 

 НЕЗАЛЕЖНА НАЦІЯ - ЦЕ НАЦІЯ, ЩО ЧИТАЄ

Читаюча й думаюча нація – це сила! Нація, яка читає – НЕПЕРЕМОЖА!

З нагоди відзначення Дня Державного прапора і Дня Незалежності України Федорівська сільська бібліотека провела акцію "Фото з книгою" та долучилася до Всеукраїнського книжкового флешмобу #нація_читає.

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

 КОЛЬОРИ СВОБОДИ, ВІРИ І НАДІЇ

Щороку 23 серпня ми відзначаємо День Державного Прапора України.

Два кольори: гордості, незламності, сили, самоідентифікації, віри, надії, любові. Два кольори УКРАЇНИ!

 З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України.

Прапор - це наш історичний дух, це наша гордість, слава і велич нації.

субота, 3 серпня 2024 р.

 БІБЛІОЛІТО - ВЕСЕЛО ТА ЦІКАВО

    Дитинство - це унікальний час для кожного. Головне в цьому віці - отримати гарні враження, проводити цей час активно, весело, розвиватися, читати цікаві книжки, зустрічатися з друзями



пʼятниця, 2 серпня 2024 р.

                                  ПРОСТІР ДЛЯ НАБУТТЯ 

                ЦИФРОВИХ НАВИЧОК

 

    У сучасному світі кожній людині важливо володіти цифровими навичками. Швидкий розвиток інформаційних технологій, який спричиняє швидкі зміни у всіх сферах життя, вимагає від сучасної людини постійно навчатися та перенавчатися, - і перш за все вміти користуватися інтернетом та добре володіти різноманітними цифровими інструментами. У Хабі цифрової освіти Федорівська сільська бібліотека користувачі як дорослі так і діти вчаться користуватися смартфонами, соціальними мережами, електронною поштою, месенжерами.

 БІБЛІОТЕЧНА ГАЛЯВИНА

"ЧИТАЙ ТА ВІДПОЧИВАЙ"

    Літо з бібліотекою - це найкраща можливість дітей поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, пізнати нові світи за допомогою цікавих книг. Це час відкрити двері до казкового світу книг, впевнено пройти шляхами цікавих пригод, показавши знання, кмітливість, винахідливість. Під час заходу юні читачі ознайомилися з цікавими книгами та взяли участь у казкових конкурсах, малювали, гралися, спілкувалися.

четвер, 1 серпня 2024 р.

 БІБЛІОТЕКА ШУКАЄ ДАРУВАЛЬНИКІВ

Наша бібліотека долучилася до ініціативи Міжнародного культурного порталу Експеримент з інформаційної підтримки бібліотек. Будемо вдячні меценатам за подаровані книжки.

Інформація про бібліотеку розміщена на сайті.

https://md-eksperiment.org/tag/yak-dopomohty-bibliotekam

 ЦИФРОВА ГРАМОТНІСТЬ:

ПРОСТО, ШВИДКО, ЗРУЧНО

У Хабі цифрової освіти Федорівська сільська бібліотека було прведено навчання комп'ютерної грамотності для людей старшого віку. Учасники заходу переглянули на платформі "Дія. Освіта" освітній серіал "Базові цифрові навички для людей елегантного віку", який навчив їх: як самостійно поповнити мобільний рахунок, як правильно користуватися пошуковими системами, записатися до лікаря тощо.