Загальна кількість переглядів сторінки

субота, 24 серпня 2024 р.

 ВІЛЬНА ТА ЄДИНА НАША УКРАЇНА

    З нагоди відзначення Дня Незалежності України в нашому сільському парку відбувся патріотичний квест «Мій край чудовий - Україна»

Учасники ознайомились з умовами та завданнями квесту та розділись на дві команди — «Україночки» та «Ластівки».

    Із захопленням діти шукали відповіді на непрості інтелектуальні й творчі завдання, зупиняючись на локаціях: «Подорож Україною», «Туристична Україна», «Об'єднай Україну», «Історична», «Краєзнавча». Кожна зупинка мала свої особливості. Учасники квесту пригадували державні та народні символи, обряди та традиції нашої країни, якнайшвидше з окремих частин пазлу складали карту з областей України, та багато іншого. Усі учасники були активні, кмітливі, з великою цікавістю та ентузіазмом давали відповіді на запитання і отримували своєрідні ключі, які давали змогу відкрити скриню з подарунком.



    Всі, хто брав участь у квесті отримали солодкі подарунки.

    Патріотичний квест допоміг дітям поповнити свої знання про історію та культуру нашої України, весело та активно провести час, отримати незабутні враження.


    Захід організований Федорівська сільська бібліотека спільно з Федорівським СБК.

    Варто зазначити, що таке святкування є не лише цікавим, а й корисним, адже присутні в ігровій формі згадали історію та важливі факти становлення Незалежності України.
















Немає коментарів:

Дописати коментар