Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 13 січня 2017 р.

   З передзвоном на поріг вже ступає Новий рік
                             
Новорічні та різдвяні свята - це унікальний, ні на що не схожий час у році, коли мешканці та гості міста поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. В народі говорять: "Зима прийшла і празники привела". І дійсно: взимку майже щодня – свято. У цю чарівну пору, коли сніг вже давно вкрив своєю ковдрою вулиці села, коли чудернацькі  візерунки прикрашають вікна осель, у нашій країні починається цикл зимових свят, які пов’язані з великою кількістю яскравих, колоритних, цікавих своєю самобутністю традицій та народних звичаїв. У них найвиразніше представлені характер і духовний світ українського народу, його фольклор, традиції, побут.
Саме тому 13 січня члени літературно-мистецької клубу " Натхнення" завітали до бібліотеки на новорічну мозаїку " Хай рік новий, Різдво Христове, вам подарують дні казкові".

Захід проводився з метою пошанування і плекання давніх українських звичаїв.
Учасникам пропонувались питання про свята різдвяно-новорічного циклу, обрядові страви, зимові народні прикмети та ворожіння.
Користувачі  дізналися багато цікавого про святкування Різдва та Нового року в різних країнах світу.
З величезним задоволенням  взяли участь у різних конкурсах, зокрема колядок та щедрівок, читали вірші та малювали поетичні етюди.

Цікаво та весело промайнув час, адже у користувачів бібліотеки не було можливості нудьгувати

Немає коментарів:

Дописати коментар