Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 9 березня 2018 р.

    І знову  починається весна…
Весна і жінка між собою схожі,
          І будуть схожі ще мільйони літ.
              Як жити без весни Земля не може,
                  Так без жінок не може жити Світ.
                             

     Після холодних зимових днів, з ледь відчутним весняним подихом і першими сонячними променями, приходить до нас чудове жіноче  свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
                     
У Федорівській сільській бібліотеці для  користувачів та членів літературно – мистецького клубу «Натхнення»  було проведено конкурсно-розважальну програму під назвою «І знову починається весна…»
 
 Ведучі заходу привітали присутніх з Міжнародним жіночим днем та з настанням весни, кожен день якої є чарівним святом природи та душі. 
А потім на присутніх чекали цікаві конкурси та розваги, які супроводжувалися безперервними жартами та сміхом. 
                        

                         
Під час конкурсної програми жінки мали змогу продемонструвати усю свою чарівність і жіночність, жіночі хитрість та мудрість, вишуканість та граційність, вміння бути гарною господинею. 
                         

                         
Змагалися учасниці в умінні «керувати» автомобілем,  швидко зібрати «розсипане внуком» намисто, акуратно намотати клубок ниток, зробити чарівну зачіску. Правильно відгадані загадки, названі прислів’я показали високий інтелектуальний рівень жінок.  
                   

                    
Особливо сподобався конкурс "Дипломат", в якому треба було проявити оригінальність розуму, знайти вихід із складної ситуації.. Журі конкурсу нікого не залишило непоміченим. Всі  отримали медалі: «Найактивніша», «Найвеселіша», «Найелегантніша», «Наймудріша», «Найерудованіша», «Найартистичніша», «Найсміливіша» і т. д.
                   
                    

На святі звучали пісні, зворушливі вірші, дотепні гуморески. Активна життєва позиція, зацікавленість, невичерпна енергія, оптимізм – основні риси наших колежанок. Люди з сивим волоссям і юною душею – так можна сказати про них. Разом нам вдалося створити чудове свято. Конкурс «Нумо, жінки!» довів, що душевна молодість не залежить від року народження. Всі, хто прийшов на захід, побачили багато красивих, змістовних, яскравих номерів, отримали велику насолоду і гарний відпочинок.

Немає коментарів:

Дописати коментар